SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH kerana sudi singgah di Blog saya...Sila hubungi saya atau penuhkan REQUEST FORM untuk sebarang pertanyaan..Terima Kasih !!

Saturday, June 28, 2014

Make Up Job January to June 2014


Uswatul
Tunang - 12.04.2014

No eyebrow trimmed n no fake eyelashes for Uswa. Uswa request make up yang boleh cover noda di muka. Harap Uswa suka.


Nana
Nikah - 03.05.2014
 No eyebrow trimmed.

Habibah
Nikah - 17.05.2014



Eifa
Nikah - 23.05.2014

 Eifa pun return client. Sy make up kan dia masa tunang tahun lepas, 
tapi sayang tak ambil gambar pun masa tu..ermmm

Ayuni
Nikah & Resepsi - 24.05.2014

Ayuni ni return client sy. Untuk event nikah dan resepsi ni make up sekali sahaja, cuma untuk resepsi sy gelapkan sikit bahagian mata Ayuni. Gambar masa resepsi cilok dari FB kakak Ayuni, serius lupa nak ambik gambar. Maaf !!!. Untuk view make up Ayuni semasa nikah sila klik sini .


Wati
Nikah  - 08.06.2014

 Make up tema peach untuk Wati. No eyebrow trimmed.

Friday, June 27, 2014

Throwback Make Up Job 2013

 Salam semua,

Lama tak masukkan entry, konon macam bz giler..tapi memang bz pun dengan kerja tetap sampai terabai nak post and update blog dengan kerja sampingan..hehe..Last update job 2013 up to May..uisshhh dah setahun tak update rupanya..haha..

So hari ni ada lapang sikit, layan jelah ya..throwback job untuk setengah tahun kedua 2013, ada tiga je pun yang sempat snap picture..nasib la!!!. Mana-mana client saya yg go through blog sy nie dan find out tak de gambar u olls jgn kecik hati ya..dah puas godek mmg takde gambarnya..mmg sy lupa nak snap atau mmg tak bwk kamera pun..maaf ya !!

Ayuni
Tunang - 31 Ogos 2013

No eyebrow trimmed. Sorry pixel gambar tak cukup bagus. Lipstick sampai nampak pucat dalam gambar.



Najwa
Nikah - 7 September 2013

No eyebrow trimmed. Simple make up untuk majlis pernikahan Najwa.


Mira
Tunang - 15 September 2013

No eyebrow trimmed for Mira.



Friday, May 31, 2013

Farahiyah I 17 & 18.05.2013

Seperti dijanjikan kali ni posting make up semasa majlis nikah dan resepsi Farah. Untuk review make up Farah semasa tunang, sila klik sini..:)

 Nikah...

kening guna teknik gam dan tidak dicukur...


 sanding...



 

Thursday, May 30, 2013

Hezqin I 10 & 11.05.2013

Hezqin juga salah seorang return client saya..Kali ni saya make up kan dia untuk majlis resepsi sebelah perempuan dan lelaki. Kedua-dua majlis resepsi dibuat pada sebelah malam.. Kali pertama make up kan Hezqin masa dia bertunang, sila klik sini untuk review masa dia bertunang..

Event  : Resepsi sebelah perempuan
Venue : Shah Alam 
Date   : 10.05.2013


 

Event  : Resepsi sebelah lelaki
Venue : Keramat Mall 
Date   : 11.05.2013


 sorry..lampu kuning dan tak cukup cahaya..







 

Wednesday, May 29, 2013

Tuesday, May 28, 2013

Iza Fahrul I 16 & 17.03.2013

Alhamdulillah Iza telah selamat menjadi isteri pada 16.03.2013 dan majlis resepsinya berlangsung pada 17.03.2013. Tahniah ya semoga Allah memberkati kalian berdua hingga ke hujung nyawa... Posting semasa majlis tunang Iza, klik sini :)

Event : Solemnization & Resepsi
Venue : Bukit Beruntung, Rawang

 sebelum dan selepas..kening tidak dicukur dan menggunakan teknik gam..



 Saya juga akan make up kan Iza sewaktu majlis resepsi sebelah lelaki, insyaAllah pada 1.06.2013..

 

Dilla

Dilla..kawan yang juga client setia saya..hehe..Ni kali ketiga dan keempat make up kan Dilla..Kalau nak tengok Dilla selepas di make over untuk kali pertama dan kedua klik sini...Semua day make up tu untuk majlis resepsi anak2 buah dia..untuk latest make up Dilla pada 15.02.2013 dan 23.02.2013 sila layan gambar di bawah, gambar ehsan dari phone camera Dilla..hehe Thanks ye Dilla :)


ni pada 15.02.2013...
yang ni 23.02.2013